Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Aktuella elpriser
Spotpris just nu: 3 öre/kWh
Lägst idag: -3 öre/kWh
Högst idag: 29 öre/kWh
Säg hej till Jessica!

Varje dag får cirka 50 000 kunder i Skaraborg sin el från oss. Vi är ett familjärt gäng som vill att du ska känna att du är en del av oss. Vårt lokala erbjudande kryddas med vår anknytning till bygden vi arbetar i, vilket dagligen motiverar oss att erbjuda bästa tänkbara service till våra kunder. Vet du vilka vi är? I den här artikelserien får du lära känna oss lite mer.

Jessica Lindahl heter jag, är 35 år gammal och bor på landet utanför Vara. Om du ringer in till vår kundservice är det mig du får prata med!

På fritiden trivs jag i mina hemtrakter, jag är väldigt hemmakär. Jag och sambon tycker om att fixa och dona tillsammans och vi har alltid många projekt på gång hemma hos oss. Utöver det gillar jag ett liv i rörelse och försöker njuta så mycket som möjligt av livet medan jag kan!

Innan jag började på Billinge Energi jobbade jag på H&M i 17 år i en rad olika tjänster, under de sista åren jobbade jag som visual merchandiser. Som VM sköter man utseendet av butiker och styling, men i samband med att jag var mammaledig så kände jag att jag behövde en ny utmaning.

Jag sökte mig till Billinge Energi för att elbranschen är en levande bransch och jag vill passa på att vara en del av den. Billinges värderingar är väldigt sunda och att de arbetar lokalt och värnar om sin hembygd, var något som lockade mig.

Att sätta sig in i en ny bransch är givetvis något som tar lite tid, men min tid på Billinge Energi hittills har varit otroligt intressant och givande. Ingen dag är den andra lik, det är fantastiskt!