Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.
Aktuella elpriser
Spotpris just nu: 3 öre/kWh
Lägst idag: -3 öre/kWh
Högst idag: 29 öre/kWh
Säg hej till Filip!

Varje dag får cirka 50 000 kunder i Skaraborg sin el från oss. Vi är ett familjärt gäng som vill att du ska känna att du är en del av oss. Vårt lokala erbjudande kryddas med vår anknytning till bygden vi arbetar i, vilket dagligen motiverar oss att erbjuda bästa tänkbara service till våra kunder. Vet du vilka vi är? I den här artikelserien får du lära känna oss lite mer.

Filip Svensson heter jag och jag är ett av två nytillskott på Billinge Energi. Det är mig du får prata med i telefon om du ringer in till vår kundservice.

Vem är då Filip? Jo, jag är tjugo år gammal, bor i Skara och har studerat ekonomi tidigare. När jag inte befinner mig på jobbet försöker jag spela lite golf, men jag har också ett stort intresse av motorsport! Formel 1 är det jag följer absolut mest slaviskt. Stallet jag håller på där är Mercedes, men just nu verkar det se riktigt tufft ut för att de ska vinna.

Jag har alltid trivts med att arbeta inom olika kundbemötande yrken och har erfarenhet av att jobba i såväl butik som hotell och restaurang. När jag såg att Billinge Energi sökte vikariat till deras kundservice kändes det som en naturlig väg framåt i min karriär. Jag älskar att prata med människor och ser mig själv som en bra problemlösare.

Jag trivs väldigt bra på Billinge Energi. Alla kollegor är superhärliga och de kunder jag pratar med är trevliga och oftast på ett glatt humör!